Política de privacitat

Data de vigència: 18 de gener de 2019


Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. ("nosaltres", "nosaltres" o "nostre") opera el lloc web ca.samzoon.com (en endavant, el "servei").

Aquesta pàgina us informa de les nostres polítiques relatives a la recopilació, ús i divulgació de dades personals quan utilitzeu el nostre Servei i les opcions que heu associat a aquestes dades.

Utilitzem les vostres dades per proporcionar i millorar el Servei. En utilitzar el Servei, accepteu la recopilació i l’ús de la informació d’acord amb aquesta política. Tret que es defineixi el contrari en aquesta Política de privadesa, els termes utilitzats en aquesta Política de privadesa tenen els mateixos significats que en els nostres Termes i condicions, accessibles des de ca.samzoon.com

Definicions

  • Servei

    El servei és el lloc web ca.samzoon.com operat per Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd.

  • Dades personals

    Les dades personals signifiquen dades sobre una persona viva que es pot identificar a partir d’aquestes dades (o a partir d’aquesta i altra informació que estiguem en el nostre poder o que pugui arribar a nosaltres).

  • Dades d’ús

    Les dades d’ús són dades recollides automàticament generades per l’ús del servei o des de la pròpia infraestructura del servei (per exemple, la durada d’una visita a la pàgina).

  • Cookies

    Les cookies són petits fitxers emmagatzemats al vostre dispositiu (ordinador o dispositiu mòbil).

  • Responsable del tractament

    Per responsable del tractament s’entén la persona física o jurídica que (sola o conjuntament o en comú amb altres persones) determina les finalitats i la forma en què es tracta o s’ha de processar qualsevol informació personal.

    Als efectes d’aquesta política de privadesa, som un responsable de les dades personals.

  • Processadors de dades (o proveïdors de serveis)

    Processador de dades (o proveïdor de serveis): qualsevol persona física o jurídica que processa les dades en nom del responsable del tractament.

    Podem utilitzar els serveis de diversos proveïdors de serveis per processar les vostres dades de manera més eficaç.

  • Assumpte de dades (o usuari)

    L’assignat de dades és qualsevol individu viu que utilitza el nostre servei i és objecte de dades personals.

Recollida i ús de la informació

Recopilem diversos tipus d’informació amb diversos propòsits per proporcionar-vos i millorar el nostre Servei.

Tipus de dades recollides

Dades personals

Mentre utilitzeu el nostre Servei, és possible que us demanem que ens proporcioneu certa informació d’identificació personal que es pot utilitzar per posar-vos en contacte o identificar-vos ("Dades personals"). La informació d'identificació personal pot incloure, entre d'altres:

  • Correu electrònic

  • Cookies i dades d’ús

Podem utilitzar les vostres dades personals per contactar-vos amb butlletins, materials de màrqueting o promocionals i altra informació que us pugui interessar. Podeu optar per no rebre cap o totes aquestes comunicacions de nosaltres, posant-vos en contacte amb nosaltres.

Dades d’ús

També podem recopilar informació sobre com s’accedeix i s’utilitza el Servei ("Dades d’ús"). Aquestes dades d'ús poden incloure informació com l'adreça de protocol d'Internet del vostre ordinador (per exemple, l'adreça IP), el tipus de navegador, la versió del navegador, les pàgines del nostre servei que visiteu, l'hora i la data de la vostra visita, el temps dedicat a aquestes pàgines, identificadors de dispositiu únics i altres dades de diagnòstic.

Seguiment i dades de cookies

Utilitzem cookies i tecnologies de seguiment similars per fer un seguiment de l’activitat del nostre Servei i mantenim certa informació.

Les cookies són fitxers amb una petita quantitat de dades que poden incloure un identificador únic anònim. Les cookies s’envien al navegador des d’un lloc web i s’emmagatzemen al vostre dispositiu. També s’utilitzen altres tecnologies de seguiment com ara balises, etiquetes i scripts per recopilar i fer un seguiment de la informació i millorar i analitzar el nostre servei.

Podeu indicar al vostre navegador que rebutgi totes les cookies o que indiqui quan s’envia una cookie. No obstant això, si no accepteu les cookies, és possible que no pugueu utilitzar algunes parts del nostre Servei.

Exemples de cookies que fem servir:

  • Cookies de sessió. Utilitzem cookies de sessió per operar el nostre servei.

  • Cookies de preferència. Utilitzem cookies de preferència per recordar les vostres preferències i diversos paràmetres.

  • Cookies de seguretat. Utilitzem cookies de seguretat amb finalitats de seguretat.

Ús de dades

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. utilitza les dades recopilades per a diversos propòsits:

  • Per proporcionar i mantenir el nostre Servei

  • Per notificar-vos els canvis al nostre servei

  • Per permetre-us participar en les funcions interactives del nostre Servei quan trieu fer-ho

  • Per proporcionar atenció al client

  • Recopilar anàlisis o informació valuosa perquè puguem millorar el nostre Servei

  • Per supervisar l’ús del nostre Servei

  • Per detectar, prevenir i abordar problemes tècnics

  • Per proporcionar-vos notícies, ofertes especials i informació general sobre altres béns, serveis i esdeveniments que oferim, que són similars als que ja heu comprat o que heu consultat, tret que hagueu optat per no rebre aquesta informació.

Bases legals per al tractament de dades personals segons el Reglament general de protecció de dades (GDPR)

Si sou de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), la base legal Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. per recopilar i utilitzar la informació personal descrita en aquesta Política de privadesa depèn de les dades personals que recopilem i del context específic en què la recopilem.

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. pot processar les vostres dades personals perquè:

  • Hem de contractar amb vostè

  • Ens heu donat permís per fer-ho

  • El tractament és del nostre interès legítim i no queda anul·lat pels vostres drets

  • Complir la llei

Conservació de dades

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. conservarà les vostres dades personals només el temps que sigui necessari per a les finalitats establertes en aquesta política de privadesa. Conservarem i utilitzarem les vostres dades personals en la mesura necessària per complir amb les nostres obligacions legals (per exemple, si se’ns exigeix que conservem les vostres dades per complir amb les lleis aplicables), resoldrem disputes i farem complir els nostres acords i polítiques legals.

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. també conservarà les dades d’ús amb finalitats d’anàlisi interna. Les dades d’ús es conserven generalment durant un període de temps més curt, excepte quan aquestes dades s’utilitzen per reforçar la seguretat o per millorar la funcionalitat del nostre Servei, o estem obligats legalment a conservar aquestes dades durant períodes més llargs.

Transferència de dades

La vostra informació, incloses les dades personals, es pot transferir i mantenir en ordinadors situats fora del vostre estat, província, país o qualsevol altra jurisdicció governamental, on les lleis de protecció de dades poden diferir de les de la vostra jurisdicció.

Si us trobeu fora de la Xina i decidiu proporcionar-nos informació, tingueu en compte que transferim les dades, incloses les dades personals, a la Xina i les processem allà.

El vostre consentiment a aquesta Política de privadesa seguit de l’enviament d’aquesta informació representa el vostre acord amb aquesta transferència.

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. prendrà totes les mesures raonablement necessàries per garantir que les vostres dades siguin tractades de manera segura i d’acord amb aquesta política de privadesa i que no es realitzi cap transferència de les vostres dades personals a una organització o a un país tret que hi hagi controls adequats, inclosa la seguretat de les seves dades i altra informació personal.

Divulgació de dades

Transacció empresarial

Si Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. participa en una fusió, adquisició o venda d’actius, es poden transferir les vostres dades personals. Us avisarem abans que les vostres dades personals es transfereixin i estiguin subjectes a una política de privadesa diferent.

Divulgació per a l'aplicació de la llei

En determinades circumstàncies, es pot requerir a Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. que reveli les vostres dades personals si la llei ho requereix o en resposta a sol·licituds vàlides de les autoritats públiques (per exemple, un tribunal o una agència governamental).

Requeriments legals

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. pot revelar les vostres dades personals amb la bona fe creient que aquesta acció és necessària per:

  • Complir una obligació legal

  • Per protegir i defensar els drets o la propietat de Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd.

  • Per evitar o investigar possibles faltes relacionades amb el Servei

  • Per protegir la seguretat personal dels usuaris del Servei o del públic

  • Per protegir contra la responsabilitat legal

Seguretat de les dades

La seguretat de les vostres dades és important per a nosaltres, però recordeu que cap mètode de transmissió per Internet ni cap mètode d’emmagatzematge electrònic és 100% segur. Tot i que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir les vostres dades personals, no podem garantir-ne la seguretat absoluta.

La nostra política sobre senyals de "No rastrejar" en virtut de la Llei de protecció en línia de Califòrnia (CalOPPA)

No admetem No feu el seguiment ("DNT"). No feu el seguiment és una preferència que podeu establir al navegador web per informar els llocs web que no voleu fer-ne un seguiment.

Podeu activar o desactivar No feu el seguiment visitant la pàgina Preferències o Configuració del navegador web.

Els vostres drets de protecció de dades segons el Reglament general de protecció de dades (GDPR)

Si sou resident de l’Espai Econòmic Europeu (EEE), teniu determinats drets de protecció de dades. Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. té l'objectiu de prendre mesures raonables per permetre-li corregir, esmenar o limitar l'ús de les seves dades personals.

Si voleu que us informin sobre quines dades personals tenim sobre vosaltres i si voleu que s’eliminin dels nostres sistemes, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

En determinades circumstàncies, teniu els següents drets de protecció de dades:

  • El dret d’accés o la informació que tinguem sobre vosaltres. Sempre que sigui possible, podeu accedir o sol·licitar la supressió de les vostres dades personals directament a la secció de configuració del compte. Si no podeu realitzar aquestes accions vosaltres mateixos, poseu-vos en contacte amb nosaltres per ajudar-vos.

  • El dret de rectificació. Vostè té dret a que es rectifiqui la seva informació si aquesta informació és inexacta o incompleta.

  • El dret a oposar-se. Teniu dret a oposar-vos al processament de les vostres dades personals.

  • El dret de restricció. Teniu dret a sol·licitar que restringim el processament de la vostra informació personal.

  • El dret a la portabilitat de les dades. Teniu dret a que se us proporcioni una còpia de la informació que teniu en un format estructurat, llegible per màquina i d’ús habitual.

  • Dret a retirar el consentiment. També teniu dret a retirar el vostre consentiment en qualsevol moment en què Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. es basés en el vostre consentiment per processar la vostra informació personal.

Tingueu en compte que és possible que us demanem que verifiqueu la vostra identitat abans de respondre a aquestes sol·licituds.

Teniu dret a reclamar davant una autoritat de protecció de dades sobre la nostra recopilació i ús de les vostres dades personals. Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb la vostra autoritat local de protecció de dades de l’Espai Econòmic Europeu (EEE).

Proveïdors de servei

Podem contractar empreses i particulars de tercers per facilitar el nostre Servei ("Proveïdors de serveis"), proporcionar el Servei en nom nostre, realitzar serveis relacionats amb el Servei o ajudar-nos a analitzar l'ús del nostre Servei.

Aquests tercers només tenen accés a les vostres dades personals per dur a terme aquestes tasques en nom nostre i estan obligats a no revelar-los ni utilitzar-los amb cap altre propòsit.

Analítica

Podem utilitzar proveïdors de serveis de tercers per supervisar i analitzar l’ús del nostre servei.

  • anàlisis de Google

    Google Analytics és un servei d’anàlisi web que ofereix Google que fa un seguiment i informa del trànsit del lloc web. Google utilitza les dades recopilades per fer un seguiment i supervisió de l’ús del nostre Servei. Aquestes dades es comparteixen amb altres serveis de Google. Google pot utilitzar les dades recollides per contextualitzar i personalitzar els anuncis de la seva pròpia xarxa publicitària.

    Podeu desactivar la posada a disposició de Google Analytics de la vostra activitat al servei mitjançant la instal·lació del complement del navegador de desactivació de Google Analytics. El complement impedeix que JavaScript de Google Analytics (ga.js, analytics.js i dc.js) comparteixi informació amb Google Analytics sobre l'activitat de les visites.

    Per obtenir més informació sobre les pràctiques de privadesa de Google, visiteu la pàgina web de Google Privacy and Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=ca

Remàrqueting de comportament

Foshan SAMZOON Sandwich Panel Manufacturing Co., Ltd. utilitza serveis de remàrqueting per anunciar-vos a llocs web de tercers després de visitar el nostre Servei. Nosaltres i els nostres proveïdors externs fem servir cookies per informar, optimitzar i publicar anuncis en funció de les vostres visites anteriors al nostre Servei.

  • Google Ads (AdWords)

    Google Inc. proporciona el servei de remàrqueting de Google Ads (AdWords)

    Podeu desactivar Google Analytics per a la publicitat de display i personalitzar els anuncis de la Xarxa de Display de Google visitant la pàgina de configuració de Google Ads: http://www.google.com/settings/ads

    Google també recomana instal·lar el complement del navegador de desactivació de Google Analytics - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - per al vostre navegador web. El complement de desactivació del navegador de Google Analytics proporciona als visitants la possibilitat d’evitar que Google Analytics recopili i utilitzi les seves dades.

    Per obtenir més informació sobre les pràctiques de privadesa de Google, visiteu la pàgina web de Google Privacy and Terms: https://policies.google.com/privacy?hl=ca

Enllaços a altres llocs

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs que no gestionem. Si feu clic a un enllaç de tercers, se us dirigirà al lloc d’aquest tercer. Us aconsellem que reviseu la política de privadesa de tots els llocs que visiteu.

No tenim control ni assumim cap responsabilitat pel contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de llocs o serveis de tercers.

Privadesa dels nens

El nostre Servei no s’adreça a ningú menor de 18 anys ("Nens").

No recopilem, conscientment, informació d’identificació personal de ningú menor de 18 anys. Si sou pares o tutors i sou conscient que el vostre fill ens ha proporcionat dades personals, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Si ens adonem que hem recopilat dades personals de nens sense verificar el consentiment dels pares, prenem mesures per eliminar aquesta informació dels nostres servidors.

Canvis a aquesta política de privadesa

Podem fer la nostra Política de privadesa de tant en tant. Us notificarem qualsevol canvi publicant la nova Política de privadesa en aquesta pàgina.

T’avisarem per correu electrònic i / o un avís destacat sobre el nostre servei, abans que el canvi entri en vigor i es produeixi la "data d’efectivitat" a la part superior d’aquesta política de privadesa.

Us recomanem que reviseu periòdicament aquesta Política de privadesa per a qualsevol canvi. Els canvis en aquesta política de privadesa són efectius quan es publiquen en aquesta pàgina.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres

Si teniu cap pregunta sobre aquesta política de privadesa, poseu-vos en contacte amb nosaltres:

  • Per correu electrònic: lsm576@fssamzoon.cn;yuki@fssamzoon.cn